- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ZIDOO médialejátszók
- Nikon DSLR topik
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Rendben, köszönöm, kedden tudok venni tekercset meg kondit, úgyhogy legközelebb akkor tudok foglalkozni vele.
Amúgy van egy fotoellenállás is rákötve a tápra, de akkor az is mehet gondolom a "led táp"-pal párhuzamosan.(#1561) Gergosz2: én is írtam már egyszer, hogy korábban ki volt téve képként a kapcsolás.
De ő lenne az, csak tovább bővítve led-ekkel, de ugyanígy (annyi különbséggel, hogy végül nem 330 ohmos ellenállások kerültek a ledekre, hanem olyan 35 ohm körüliek). Pluszba jött egy infra, egy ds3231 és egy fotoellenállás, legutóbb pedig tvamos ajánlása szerint egy 10uF alu elko + 100nF kerámia kondi az infra táplábaira párhuzamosan.
Összeállításkor, amikor forrasztottam a led-eket, ellenállásokat, mindent, többször is átnéztem újra és újra, tehát biztos, hogy nincs hiba az összerakásban, sőt, összerakott állapotban is átnéztem legalább 3x.
Először pro mini-t használtam, de az valamiért megadta magát, nem is mindig engedte rátölteni a programot (azt írta az Arduino program, hogy Feltöltés kész, de alul meg valami sárga hiba sort írt, és még az előző program futott mégis a panelen), és a Win is kékhalált dobott, amikor csatlakoztattam, így lecseréltem egy nano-ra, ennek viszont egy idő után nem működött a 13-as lába, hiába kötöm rá az infra jelét, nem vesz semmit, ahogy az 1-es lábon sem, csak a 0-áson. Régebben biztos, hogy működött bármelyiken, legalábbis a 13-ason biztos, mert azon használtam. Nem lehet, hogy így, hogy nem megy 2 lába is, valami más gond is van vele? Próbáltam másik infrát is, semmi, ma megnézek egy nyomógombot, hogy azt érzékeli-e az említett 2 lábon.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Probook 440 G11 (9Y7Q2ET) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , 512SSD
- HP Probook 440 G11 (AA0Y5ES) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , Win11 pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- MacBook Pro M2 Pro 16 // 16/512 96%-os akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest