-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kesztió
aktív tag
válasz
its_grandpa #13925 üzenetére
Hát a dolog nem arról szól már, hogy milyen irányban „mozduljak el”, mert az alkatrészek – magát a központi egységet leszámítva – mind megvannak már. És 16 darab készül, ugye, ráadásul maga a váz már ki van marva PESPEX akrillemezből.
Négy szegmenses kijelzőre épül az egész termosztát, a három touch gombbal csak az alapvető dolgokat tudom állítani/kezelni, minden egyéb, amihez grafikus felület kell, kizárólag okostelefonos alkalmazásból. Minimalizmus rulez.És ugye nem utolsósorban a TM1637-hez olyan egyszerű a környezet, hogy szinte nem is kell programozni. Egy hónap múlva költözünk át a házba, nem ülhetek túl sokat a projekten.
A 433 MHz nem kívánságműsor, nagyon olcsón szereztem jó minőségű hőcserélős szellőztetőket Kínából, 16 darab, ugye. És sajnos nem Wifi, hanem csak egy 433 MHz-es távirányítót adtak hozzá, amit klónozni fogok, remélem, sikerül.
Tényleg nem értem, miért nem jó, ahogy szeretném. A kijelző maradna 5 volton, a 433 MHz is, hogy direktben az 5 V-ot egye, ne az AMS1117-et szívják le. Nem lesz gond az illesztéssel. USB csak ideiglenesen kell, a felprogramozáshoz és a debughoz. a NYÁK-ra kerülne az ESP-12S, az AMS1117, egy csatlakozó az USB to TTL modulhoz, valamint pár ellenállás és kondi. A kijelzőt, a hőmérőt és a touch-okat drótozni fogom, mert nekik megvan a pontos helyük a készüléktestben. az 5V-os táp és a solid state relé a padlófűtés-szelep vezérléséhez készüléktesten kívül kapnak helyet, a fali szerelődobozban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged