Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dave0825

őstag

válasz tvamos #1361 üzenetére

Nos, vettem ma 2-2db kondit azokból, amiket írtál, és párhuzamosan az infra vevő táp lábaira kb az infrától 1 centi közelségben ráforrasztottam 1-1-et mindegyikből, ahogy mondtad. Az eredmény bámulatos: ugyanúgy semmit nem csinál, ha külön tápról használom...Bedugom usb-vel, megy (viszont már olyat is csinál, hogy 1. gombnyomást érzékeli, a többit nem, csak ha kihúzom-bedugom a tápot, de ezt betudom program hibának, bár érdekes, mert eddig sosem csinált ilyet, mármint amíg programoztam, csak múltkor kezdte el, mikor próbálgattam a buck-okat, meg fesz.szintet lejjebb vettem, akkor kezdte el, és most is csinálja.). Vagy lehet, hogy kezd behalni az infrám?! :F Pár hete, mikor elég kánikula volt, elfelejtettem 1-2 percig letakarni kint a napon az infrát, előfordulhat, hogy attól hülyült meg? Azt tudom, hogy a nap nem tesz jót neki.
    Benne van már jó pár ezer forintomban a projekt, úgyhogy nem szívesen önteném le benzinnel, és gyújtanám meg az egészet, pedig már gondoltam rá. :W :D

(#1416) gyapo11: vagy vakuzott egyet, ez tetszett. :DDD

(#1424) gyapo11: én 3 éve még C-ben "tanultam" programozni egyetemen (az anyagot ledarálta a tanár, mindenki csak pislogott egész félévben :U), 1 és 2 évvel ezelőtt pedig ASIC tantárgyam volt, VHDL nyelven, elvileg Pascal alapú, de azt meg eléggé félvállról vette a tanár és a hallgatók is.

Új hozzászólás Aktív témák