-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
válasz
inf3rno #1349 üzenetére
Igen működni fognak Arduinoval is. WIFI shiled eléggé zabálni fogja az akksidat .
Ti hogyan szoktátok összerakni a műanyag/fém borítását ezeknek az eszközöknek?
Ezt nem nagyon értem, vagyis nem tudom mit akarsz pontosan. Gondolom mindent egy dobozba akarsz tenni , úgyhogy egy project boxra lesz szükséged. Persze ezekből is van kismillió fajta.
Arduino-t meg mint mint sok minden mást ebay-ről/ ali-ról stb... olcsón megkapja az ember.. Mivel opensource , ráadásul Eagle-ben még schematic és a board is benne van mintaként így nem jelent nagy kihívás legyártani a boardokat.
(#1348) ajo026
Ezt most nem tudom megmondani, de gyanítom ez esetben is működne amit írtam. De eddig egy billentyűzetet sem szedtem még szét szóval ebben nem vagyok teljesen biztos. Meg gondolom ezekből is rengetegféle van.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest