- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Gamescom 2025: Harminc évnyi VGA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
próbáltam a Tinát, meg az EAGLE és a Sprint layout programokat, de azok inkább PCB tervező szoftverek az alap alkatrészekkel.
itt meg az érzékelőket készen kapod és csak be kell kötni őket.
DE a legnagyobb problémám nem is a kapcsolás, mert azt ahogy írtad megtalálható a neten , hanem a programozás része, hogy a kapott adatokkal hogyan dolgozzon.
Mert ötleteim vannak , de programozás híján nem igen tudom, hogy azokat hogyan működtessem .Pont emiatt is akarnék belevágni hátha igy a gyakorlati dolgokon keresztül megtanulnék programozni is.A pro micróm is azért van, mert egy analóg joystikot akarok átalakítani USB-re, amihez minden adott a softver is, már csak össze kell raknom.
viszont van egy másik ötletem amihez még nincs meg csak a pro micro. de ez komolyabb lenne de mivel semmit nem tudok igy elég nagy az esélye, hogy feleslegesen venném meg a cuccokat. jelenleg nincs meg a felszerelésem se ahhoz, hogy fizikailag megcsináljam .DE addig is míg meglesznek a feltételek legalább el tudnék indulni valamerre a folyamattal.
Köszi a linkeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Tab P12 / Wi-fi / 8/128GB / 12Hó Garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest