- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Epson nyomtatók
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Notebook hibák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Magam sem tudom, mit bénáztam két hete, mikor egy fél napot elcsesztem erre, de most kb. 5 perc alatt lefordult a Ryzen konfigomon 5.6-os kernelen a driver és gyönyörűen műx
Volt ugyan két warning, de meglett a kernel driver és jó is.
Csak tudnám, mire használjak egy 320x240-es touchscreen-t. Volumio-t nem teszek rá, túl kicsi felbontás. Valami készülék vezérlést lehetne.. de mivel alkotok rá képet, gombokat, stb.. mert ugye touch-os..
Egyelőre annyi van, hogy cat /proc/fb -re az jön ki, hogy van egy 1-es azonosítójú új framebuffer eszközöm is. Taps.
0 EFI VGA
1 rpusbdisp-fbPróbálkoznék még egy ilyen weather station ESP-s projektből, mivel itt az ESP az asztalomon, kreálni valamit, pontosan ehhez a display-hez írja az instrukciókat, de a wiring nem stimmel
Ezen a kijelzőn hátul a micro USB port mellett csak 7 forrasztási pont van (és egy extra csatlakozó 7 tüskéje, ami ugyanez a 7 lesz sztem), illetve a szalagkábele ahogy áttör a nyákon egy résen és csatlakozik a vezérlőjéhez, de ez meg vagy ránézésre 100+ körüli kontakt, szóval az itt említett DISP oszlopos csatlakozók nincsenek meg. De még nézelődök.
-
Dißnäëß
nagyúr
1. Security.
En peldaul azt is ellenzem, amikor egy marek IoT eszkoz ip cimet kap, szerintem szep es jo dolog TCP/IP stack-et bevinni a mikrokontrollerek vilagaba, csak amikor a tenyleges implementaciokat latom, az gyakran fejfogos. Megvan errol a velemenye a szakmanak is, jol kell csinalni (vedeni oket), hogy hosszutavon OK legyen minden. A Pi az mas dolog, a Pi az mar komplett szamitogepnek tekintheto, persze egy marhara izolalt kornyezetben o is elvan a tegnapelotti Linuxxal orok idokre, hacsak tele nem szemeteli magat a sajat logjaival
(de ez kezelheto egyszeruen), de ha mondjuk a Pi egy kozpontibb elem mar, nem trivialis, hogy minden esetben biztosan jo-e es okos dolog-e egy 10 evvel korabbi Linuxot futtatni rajta csak egy kijelzo miatt. Ezeken sokaig lehet meg lamentalni, nem flame nyitas a celom, csak network security-hez kozel allokent azert neha felvonom a szemoldokom ezen-azon.
2. Fogalmam sincs.
3. Te nyertel, mid van cserebe ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- DJI Mavic 3 drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Samsung Galaxy S24 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titán fekete)
- Samsung Galaxy S25+ (újszerű, Független, 512 GB, 12 GB RAM, kék)
- Samsung Galaxy S25 (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, piros)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest