- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Olcsóbb fajtájúnak ígérkező Team Group SSD a PCI Express 5.0-s halmazban
- Több memóriát kapott az RTX PRO 5000 új kiadása
- Obsbot blog: 4K-s produkciós kamera professzionális babérokra törőknek
- Felszállni készülő drón? Nem, nyitott In Win "ház"!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dißnäëß #12895 üzenetére
Nyugodtan fárassz vele, mindig szívesen tanulok új trükköket.
Ez tényleg nem olyan drága, úgy látszik én régen vettem.Az infra egyik előnye az egyik hátránya is, tudniillik szórt fény, nem irányított, mint a lézer. Ezért a távolsággal négyzetesen csökken az átvitt teljesítmény, 10-15m az átvihető távolság, direkt napfényben jóval kevesebb. Az eső fogalmam sincs mennyire zavarja, sosem esett még idebent, amikor használtam.
De mivel a víz átlátszó és szórja a fényt, nem hiszem, hogy sokat zavar. A hó annál inkább.
Az infra és a wifi közt azért van még pár megoldás, egyrészt a Bluetooth, másrészt a 433MHz-es RF transzmitter, ami elég olcsó és akár nagy távolságot is lehet vele áthidalni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7 Black Week Akció! 26.10.2025-ig Kedvezményes ár!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő