-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz
robohw #11115 üzenetére
Ehhez már jó pár éve begyűjtöttem pár software-t, meg vettem egy kis usb-s hangkártyát is, csak még a 3.5-ös jack to bnc átalakító kell és mehet a móka. Viszont ez talán 44.1 kHz-cel tud mintavételezni, szóval hangfreki.
Viszont végre összeforrasztottam a DIY dso150-et, ez 200 kHz sávszélességű analóg bemenet és 1 Msps max mintavétellel megy.
És úton van egy dso188, 1 MHz sávszélesség, 5 Msps mintavétel, akkus, nem kell dróttal tápolni.
És még lehetne följebb menni, de 60 $-ért már van 20 MHz-es 48 Msps mintavétellel kétcsatornás usb szkóp, szóval nem érdemes.Ez a kis Saleae másolat a 24 MHz-es mintavétellel mutatja, hogy milyen idők vannak, analóg jelet nemigen néznék ekkora frekin. Arduino kimeneteknél is pár tíz kHz a jellemző, ha rövidke program fut, erre tökéletes akár az állapot analizátor, akár valamelyik olcsóbb analóg szkópocska. A dso188 még akciós 23.99 $-ért + 2.37 szállítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óvodások homokozója
- Nem lett arányos a fogyókúra
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest