- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi hangfal építés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nyaralás előtti hardverszemle
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
Most meglepődtem, úgy gondoltam gy 9v-os elem jóval többet bír. 3.3v-ról van táplálva egy pici oled kijelző és egy NRF24L01+PA+LNA.
Akkor megpróbálok 3 ceruzaelemes dologra átállni, ha jobb lehetőség nincs. Ezen kívül ajánlott még valami más ami több ideig bírja?fpeter84:
Sajnos nem szeretnék már átállni másik modulra, mivel maga a nyák már készen van, hozzá tartozó szoftver is, már csak annyi hiányzik hogy találjak hozzá egy megfelelő áramforrást, hogy ordozhatóvá váljon.
A távolság pedig kb 10m-100m között van. Egyik oldalt megnyomnak egy gombot ami küld egy decimált a másik oldalra ami ennek hatására kiír valamit egy oledre és közben sípol. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest