Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsóbácsi
aktív tag
Üdv!..
Csak a REV. 2-es S1 megy rá a G92 GTS-re..vagy a régebbi is?? -
dzsóbácsi
aktív tag
Yeeee!!!
Bevált a 12es venti!!
Ati Toolal 48ra ment fel 15 perc alatt,remélem az emeltfeszes tuningot is bírni fogja nyáron, 35 C.-ban..
-
dzsóbácsi
aktív tag
Köszi mindenkinek srácok!!
Csak nézegettem a teszteket, sőt van "itt" PH.-n is egy Logout-os írás /Ideális párosítás 8800GT+Ac.S1/ és ott mindenhol jóval kevesebb hőfokokat kaptak passzív-ban is..Ezért gondoltam, hogy nálam valami nem stimmel
Hülye kérdés: Ha kivágom a 12es ventit a keretéből, akkor ugye nagyobb területet fúj be??
-
dzsóbácsi
aktív tag
Köszi!
VRM-ekre is tettem bordákat, ugyanis VMOD-ra készülök
A házam CM-690..igaz az oldalsó venti nincs fenn, de az alsó azért fúj be némi friss levegőt..remélem..
Akkor nincs mese, hamarosan jön a vent..a paszta, ami egyébként nem gyári, hanem STG-1 mennyi idő után "áll be"?..Lehet, hogy ott sem érintkeznek rendesen a felületek??
-
dzsóbácsi
aktív tag
Üdv!.
Néhány órája sikerült nagynehezen felszerelnem egy S1-et a VGA-mra../G92gt/..
Egyből el is indítottam egy ATI Tool-t, de csalódnom kellett: néhány perc után a mag felment 67 C-ra.Normális ez?..Igaz teljesen pesszív a cucc, zárt házban, de azt hittem azért jobb eredményt kapok..
Egy 12-es venti max. 4-5 fokot segítene, sztem valamit elcseszhettem a felszerelésnél
..
Nincs ötletetek, hogy mi lehet a baj?? -
dzsóbácsi
aktív tag
Üdv!..
Accelero S1+12-es venti kombinációjánál a venti a kártyára fújja a levegőt, vagy fordítva??/8800gt/
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest