Új hozzászólás Aktív témák
-
sinci
tag
válasz
moongoose #609 üzenetére
Én a halk dolgok híve vagyok!
Bizony én is, ezért mennek 5V-on a ventik.
Nem olyan mindegy annak a magnak,hogy 55 vagy 66 fokon dolgozik?
Csak az a baj, hogy mi a VRM-ről beszéltünk és ha megnézed az 1 ventis képet ott látszik bizony, hogy 96 fokos 3-4 perc elteltével, arra nem is merek gondolni, hogy mennyi lenne mondjuk 30 perc múlva, nem szeretném ha megolvadna a kártya, én ilyen vagyok, inkább rakok rá mégegy ventit, 5V-on úgy sincs hangja jóformán, de persze ez kártyafüggő is erre a 2900Pro-ra kell ami nekem van, egy 8800Gt-re már lehet elég 1 venti is.
-
sinci
tag
Hello
Méreti különbség és hőszállító csövek darabszámában különbözik, az S1 a nagyobb méretű 4 hőcsővel [link], az S2 a kisebb 2 hőcsővel [link].
12cm-es venti olcsóbban jön ki mint a turbo modul, rögzítését én kábelkötegelővel [link] oldottam meg a bordákon átdugva, de van más módja is, ez a delikvensre van bízva. -
sinci
tag
Értem, akkor nem én tévedek hanem a linkek alatti adatok, miszerint az S2 legnagyobb lyuktávolsága 48,3mm x 48,3mm [link], az S1-nél pedig 53,35mm x 53,35mm [link]. De ha felmegy annál jobb, és várjuk hogyan alakulnak a hőfokok, én legalább is kíváncsi vagyok mit tud a kistestvér.
mod: képeket is rakhatnál a kari+hűtő kombóról
-
sinci
tag
válasz
Armando_19 #565 üzenetére
Sajnos...
-
sinci
tag
Valamit elnéztem elnézést, a tesztben 2900XT van, nekem pedig csak egy húzott 2900Pro, nálam így alakulnak a dolgok 5V-on a 2 venti, 100%-on a 2 venti (15 perc krízis)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest