Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick
addikt
Elég fincsi, de madj lehet legközelebb más fajta fütyülőst veszek

Na meg nem az OFF-ért, de amióta én vörösbort, sört és kb 1 hónapja kezdtem el ehh sajnos rászokni a fütyülősre...napersze csak pár naponta egy egy kupicával, szal azóta nem vagyok, voltam beteg (2-3 éve)
A pia is lehet egézséges. 
Na de ne offoljunk, visszatérve a témához, másnak nem votl ilyen problémája? Esetleg más vga-kal? Mondjuk nekem a házam így is nagy.
[Szerkesztve] -
wwhy
veterán
Köszi szépen
persze mindenki szemre dumál, pedig az AC oldalán pdf-ben a rajzok is ott vannak. Minden esetre, ha jönne S2 a(leg)elsők közt rendelnék
illetve ha van ötleted, hogy az AC házak hátulján levő 2 ventit mire lehet lecserélni? nagyon hatásosak, de így nyáron elég hangosak 
[Szerkesztve] -
És hiányzik a szép kis szitázott felirat a műanyagról is

Attól függetlenül, hogy apróbb hibákba ütköztem, a teljesítmény mindennél többet ér.
Ezek otthon a konyhaasztalon orvosolhatóak.
40 fok különbség terhelve és 20-25 terheletlenül.
Jahhh és csend honol a gépházban...
Egy hr-03 jobban le tudja hűteni a magot,vagy azonos az S1-el a hőelvonás/hőleadási tényezője? -
waverider
senior tag
MSI 7800GTX + Artic Cooling Accelero S1
7 és fél mindenféle 3D-vel tesztelve 100%-on 1 napig! így a 70 fokot nem haladja meg sehogyan passzívban!
Noctua ventivel terhelés nélkül 33-34 fok, 100%on terhelve 49 fölé nem megy!
ja és max fordszámon a venti!
a szobahőmérséklet -révén tető alatti laki-28 Celsius
ez azért elég szép!
János! én
még valami fontos!: a 7800 GTX tulajoknak szívás lehet, hogy nem 9 hanem csak 8 memóborda van hozzá.
mi is így jártunk, de sebaj, be az első szervízbe...skacok ez és ez a problém,,,semmi gond...ézé'öccá' - mondja a srác...hűha-tényleg?-ne'má!...nem találhatnánk ki valami jobbat?...de hozz egy sört-mondja a srác...sarokra kiugrik-dreher dobozos megvesz-200-ért...visszaslatyog-bartelez-mindenki örül...hazabandukol, felhegeszt...
[Szerkesztve] -
7600GT
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

persze mindenki szemre dumál, pedig az AC oldalán pdf-ben a rajzok is ott vannak. Minden esetre, ha jönne S2 a(leg)elsők közt rendelnék
illetve ha van ötleted, hogy az AC házak hátulján levő 2 ventit mire lehet lecserélni? nagyon hatásosak, de így nyáron elég hangosak