Hirdetés
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- reMarkable - paper tablet
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sapphire Trixx
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Nehézzé teszi az új Steam eszközök kiadását a memóriapánik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Eléggé inaktív a topic...

De kérdésedre válaszolva,DVD archiválás márpedig jó
,de fontos milyen íróval írod fel,milyen DVD-re,kapni akár spec archiváló lemezeket stb. és megáll rajtuk simán 6-8 évig,v tovább. Ajánlom figyelmedbe dvd író és lemez topicot.(xar LG írótól,meg occcssó Maxell,TDK lemezektől ne várj csodát...) (v akár 1000 éves M-Disc is elvileg kapható már idehaza is,spec LG író kell hozzá, lemez ?
De ekkora méretnél macerás,jobb a BD,abban is jó Pio író+pl. JVC lemez (50év szavatosság) se tűnik csak úgy el cucc. (író+lemez)
Műxik ez simán minőségi cuccokkal.
Ahogy vinyókat sem kell lehúzni
,nemtom neked milyen volt (lehet vmi xarabb széria),v hogyan használtad,de én (külső usb) vinyóra archiválok és szerencsére semmi gond velük)
(külső , natúr vinyó, ajánlott hdd - mődosítás: 2,5" Toshiba is parkol,szal jók nagyon WD.k is)
Legkényelmesebb megoldás vinyó,többre,h legyen biztonsági másolat,+ kevésbé terjedelmes anyagokat (fontos kép,zene,dokumentumok) ajánlott optikai lemezre is,magyarán kombinálni kell és nem lesz gondod,szerintem.
Flash cuccok (pendrive) szerintem nem igazán megbízhatók
,SSD meg nem eléggé kiforott adattárnak,drága is stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

,de fontos milyen íróval írod fel,milyen DVD-re,kapni akár spec archiváló lemezeket stb. és megáll rajtuk simán 6-8 évig,v tovább. Ajánlom figyelmedbe
,nemtom neked milyen volt (lehet vmi xarabb széria),v hogyan használtad,de én (külső usb) vinyóra archiválok és szerencsére semmi gond velük)
(