Sziasztok! 3,5"-ban melyik a legjobb ház? Jó lenne ha kapcsolható lenne, usb és esata, esetleg usb3 (de ez nem feltétel) legyen rajta. Köszi előre is.
Megtaláltam a megfelelő topicot.
[ Szerkesztve ]

Sziasztok! 3,5"-ban melyik a legjobb ház? Jó lenne ha kapcsolható lenne, usb és esata, esetleg usb3 (de ez nem feltétel) legyen rajta. Köszi előre is.
Megtaláltam a megfelelő topicot.
[ Szerkesztve ]

Udv mindenkinek! Ha nincs a gepben hdd es radugok egy kulso (usb) meghajtot akkor arra feltudom telepiteni a windows-t? Mert tud az alaplap usb-rol bootolni.
Motorola MB525 SoC (Android 2.3.7) CyanogenMod 7.1.0

Akkor igen. 
"Soha ne feledd a Schwartz erejét!"-Yoghurt

Más kérdés,h hűtés híján,hosszabban nyúzva melegedne külső vinyó...vmint rendszer alá 7200 rpm-es hdd való,ezek többszége 5400-as,ill nyilván usb3-omra (v esata) dugva lenne értelme bootolni,mert usb2-n nagyon lassú lenne...

Sziasztok
Van egy WD studio edition om Samsung tv t szerettem volna rákötni.
De meg se nyikkan .
Pc vel simán használom ,viszont tv re nem reagál egyáltalán.
Nem is fog működni szerintetek ,vagy van megoldás rá ?
G

MyBook Studio?
Tápot adtál neki?

Igen Studio
A kis adapterre gondolsz ?
Az rá van kötve.
G

A Tv azt írja ki, hogy nem található külső eszköz?

Semmit nem ír ki a tv .
Olyan mintha semmit nem is kötöttem volna rá.

De amikor médialejátszásra rakod a tv-t, mit ír ki?

Általában automatikusan bejön egy ablak pl a pendrive oknál ,rányomok egy ok ot és megjelenik a tartalma.
Itt ez nem jön elő.
A csatlakozott, forrás ,ra rámegyek ott sem mutatja azt hogy a vinyó csatlakozva lenne.
G

De ha megnyomod a távirányítón a MediaP gombot, akkor mit csinál?

Nálam nincs ilyen gomb.

Jaa
Nem tudom most épp a leválasztással szórakozok.
Nem engedi.

Fujitsu Siemens Storagebird 35EV820 típusú a külső meghajtó és igazad van csak 5400-as fordulatra képes.
amúgy usb 3.0-ra lenne dugva
jah és melegszik is rendesen :S
Szóval akkor inkább ne kínozzam?
Motorola MB525 SoC (Android 2.3.7) CyanogenMod 7.1.0
LOL fejlemény van uraim!
A benti, céges gépen tökéletesen megy a HDD, teleírtam adattal, altattam, keltettem, röcc nélkül ment minden, így valószínűleg az alaplaptól nem kap elég kraftot.
Molyolok vele, több megoldási tervem van, de úgy néz ki, nem hibás a winyó. Erre varrjatok gombot.

7200-as!, de az USB2 a szűk keresztmetszet. Amiatt lenne lassú rendszernek.
Hiába dugod USB3-ba, ha csak USB2-t tud a cuccod.

Ha itt rányomok akkor rámegyek a forrás ra ,de nem mutatja hogy csatlakoztatva van az usb.
(az usb szürke )
[ Szerkesztve ]

Hát szerintem ne
,lentebb írják 7200-as,de usb2 csatis lévén hiába dugnád usb 3-ba....
Inkább gépedbe vegyél egy +hdd-t,v ha ezt nem sajnálod pakold át.
(#9705) midian: a WD Studio az a Mac-es vonal HFS+ filerendszerrel,v ez nem az (FAT32 tán) és nem MAC-en használod 
Ha HFS+,akkor vsz amiatt nem megy,mert TV nem ismeri
,újabb laposak már NTFS-t kezelik,de Mac-est kevésbé.(max külön médialejátszóra dugva)
[ Szerkesztve ]

Szia
Átformáztam NTFS re,a pc vel simán megy .
G

Azért...,akkor TV-d egyáltalán kezeli NTFS-t,utánajártál,mielőtt rádugtad volna 

Én most kipróbáltam a My Bookk Essentialt a Samsung PS50C430-as Tv-vel és minden probléma nélkül megy vele. Idáig csak a Passportot használtam vele.
Milyen TV-d van?
My Book Studionak is mennie kell vele, ha NTFS-re vagy FAT32-re formázod. (inkább NTFS)
De ha PC-vel eddig is ment akkor már azon volt.
A TV-d mit fogad el? Mac OSX-et biztos nem (hacsak nem valami amerikai változat). 
[ Szerkesztve ]

Samsung D 5000 em van.
Gondoltam hogy ha NTFS re csinálom akkor jó lesz.

Azzal jónak kell lennie! 

De nem az

Esetleg próbáld meg frissíteni a TV-det.
PC-n kívül mással nem tudod még kipróbálni?
Másik HDD-vel már próbáltad a TV-t?

Lehet megpróbálok egy másik külső vinyót a tv n .

Sziasztok!
Ismerősöm vett egy külső merevlemezt 1 TB.Szeretne tenni rá Blueray filmet,de nem engedi!Mi lehet a baj?Hely van bőven pedig még.Lehet valami másolás védelem?!
THX
Windows 7 Home Premium 64-bit SP1,Eset Smart Security 5,6,00 GB DDR3,ASUSTeK Computer Inc.,AMD K12,AMD A6-3400M APU,AMD Radeon 6600M and 6700M Series

Formázza meg a fájlrendszert NTFS-re (a FAT és a FAT32 nem támogatják a 4GB-nál nagyobb fájlokat).

Milyen külső merevlemez az ami manapság nincs NTFS-re formázva? 
Olyan, amit olyan eszközre kötnek, ami csak FAT32-t tud.

De főleg PC-vel használják őket, ezért gyárilag is NTFS-re formázzák már. 
Nem tudhatod, hogy ebben az esetben mi a helyzet, éppen ezért szakmailag az a helyes, ha megkérdezed, hogy ugyan min használják és milyen filerendszerrel, és nem az, ha egyből elkezdesz berzenkedni, hogy utoljára az első gőzgépet formázták FAT32-re.
A főleg PC-vel meg vitatkoznék, pont hogy a PC-től külön álló eszközökön van értelme médiát külső HDD-re tenni, mivel a PC-n ott a sokkal olcsóbb belső tárhely.
[ Szerkesztve ]

Pont ezt kérdeztem: 'Milyen külső merevlemez az ami manapság nincs NTFS-re formázva?' 
Szerinted manapság melyik külső HDD jön ki FAT32-vel?
Még mindig legtöbben háttértárnak használják a külső HDD-ket. Én használom erre is és arra is, de a médialejátszók többsége is kezeli már az NTFS (pontosan a HD tartalmak miatt)
Nem sokkal olcsóbb a belső tárhely amikor ugyanolyan méretű Külső-belső HDD között 2000Ft különbség van. 
A 2TB-os külsőmet 25k-ért vettem.
Jó, mindegy...

Szerintem is 

Ja, milyen...
,de sajna akad még ,pl. a Silicon Power,Verbatim,Transcend,akik FAT32-re tolva árulják....

Szép napokat!
Olyan problémám lenne, hogy mikor ÍRÁST hajtok végre a külső merevlemezemen akkor csinálja pár másodpercig, aztán megáll és a világítás kialszik... de pörög tovább. Ez van asztali gépnél. 
LapTop-nál meg csak annyi, hogy belassulgat meg felgyorsul. Eddig nem volt ilyen gondom!
A külső hdd az egy mem.line easy takems 2,5" 500Gb
Mind 2 gépen windows 7 van ha ez számít.
Van valami megoldás? Mert a laptop nem az enyém csak egy formázás idejére mentettem rá az adataim. (a formázást előtt is ilyen volt már kb 2 napja)

Ha 25°-nál 60 Bad sector van az nem jó jel.
A regenerátor ki fogja zárni a hibás szektorokat, de ebben a HDD-ben én már nem nagyon bíznék meg. 
Médialejátszóhoz még jó lehet , de háttértárnak már nem használnám.

Igazábol az akar lenni ,lejátszóhoz, meg hurcolni rajta ezt azt... tudom hogy szar állapotban van
csak gondoltam hogy hátha lehet vele kezdeni valamit

Ne bízz olyan lényben melyik 1 hétig vérzik és mégsem döglik meg. :)

Mi lett a regenerálás vége?
Lejátszóhoz még jó lehet, de ne tarts rajta fontos adatokat! 

nem lett vége
kb ugyan 25%nál volt még este 11kor csak 360bad szectort regenerált. és a vvárható időtartam vége 19 óra lett volna
igy kikapcsoltam
Ne bízz olyan lényben melyik 1 hétig vérzik és mégsem döglik meg. :)

Sziasztok!
Samsung s2 portable 3 külső HDDm USB 3.0 kábellel jött. Meguntam, hogy a vastag kábel állandóan kicsúszkált a csatlakozóból - ráadásul el is törött rajta két kábel - ezért a telefonom micro B kábelével hajtom.
Vettem tesco g. kábelt - kettőt is - azzal viszont nem megy. Csak folyton felpörög és hirtelen kikapcsolgat. Ezzel a kábellel a telefon tölthető-géphez csatolható.
Valakinek van hasonló tapasztalata?
Mi lehet a hiba?
Milyen gyártmányú kábel kell?
üdv: I

Kipróbáltam egy másik WD t .
Eredmény :Simán ment vele ,úgy mint a pendrive al. 
Úgyhogy eladóvá vált az 1TB os WD My book Studio Edition ..

Akkor annak vége, felejtsd el! 

Milyen másikkal próbáltad ki?
Mennyit engedsz a feléből? 

Komolyan gondolod az eladást?

Amit adtak hozzá azzal... 
Usb3 kábel valóban vastagabb ,de jobb is,én még nem találkoztam olyannal,h menet közben kicsúszkált volna a microB csatiból,mit törtél el rajta...
Szerintem az,h kicsit merevebb,nem hajtogatható úgy mint 2.0,nem akkora nyűg,legalábbis nekem,meg akiket ismerek.
Teló usb2 kábel microB-je elvileg belemegy usb3 microB kisebb felébe,de nem igazán rendeltetésszerű így használni
,tescos vsz nem ad neki elég tápot,amiatt nem megy (milyen is pontosan?)
Tehát v gyárival használod,v,ha akkora nyűg,akkor vmi usb2 microB-vel (miniB nem jó),ami Y végű,v teszel végére Y elosztót,utg-t, .h kapjon elég tápot.

Igen
Én a Tv vel szerettem volna használni mindenképp ,de így nincs értelme tartogatnom. 
Mennyit adnál érte ?
G

Mit lehet tudni róla, és Te mennyit szeretnél érte? 

Volt egy sejtésem, hogy a tecsósban hajszálvékony microUSB kábel van és nem megy át rajta elég teljesítmény. Bontottam már ilyen kábeleket nem volt esélyem forrasztani.
A gyári 3.0 nyakban eltörött. Kábel eleve vastag volt, a végén található csatlakozó szigetelése bumszli, a csatlakozófelület pedig pici - nem ül bele rendesen a csatlakozólyukba, mozog benne le-fel.
Az utángyártott 3.0 hosszabb, úgy néz ki vele a hdd, mintha egy bot lenne rácsatolva. A saját súlya mindig kimozgatta. Ráadásul laptophoz használom, úgyhogy néha cipelem működés közben. Mobil HDD.
Tökéletesen kompatibilis lefele (microB) a standard A 2.0 nagy csatlakozó egyszerűen nem használja a +5 csatlakozást, melyek beljebb vannak. LEgközelebb úgy megyek kábelt venni, hogy helyben rádugatom, megy-e vele.
Egyébként ha nálam lenne a kábel, tanulságos lenne egy kép a szép, formatervezett HDD-re rágumizott 2m sprőd, ronda, 20 centis hurkokba tekert utángyártott 3.0 kábellel :-)
Fejlődés...a szép időkben még az LPT-n is volt zárópatent, pedig az nem mozdult csak úgy ki...

Ja lehet kábel is gyenge minőségű volt,bár én is használtam 1,8 m-es tescosat 2,5" külsőhöz és nem volt vele gond.
Tartottam már kezemben usb3-as S2-t.használtam is,de nem volt vele,általad említett gond,viszonylag stabilan bele lehetett dugni és bene is maradt,lehet vmi gyári csatlakozó hibásat fogtál ki,mivel eltört kábel,lehet nem cseréli ki gariba.(azt hogy erőszakoltad meg,h elrecsenjen
)
Bár az igaz,h usb3 microB-s külsőknél kábel merevsége,szűk csatlakozóvég azért nem az igazi (talán usb2 miniB jobban kézre állt, de végülis jobb,mint a sokat szidott 2.0 microB) 
Normálisan használva,nem selejtes terméknél ált. nem szokott vele gond lenni,de sima "A" típusú csati a legstabilabb ilyen térem ,ami pl. SP A80-on,v néhány mobilracken (Delock usb3,v Delock multiport) megtalálható.

Mivel S2-t garivesztés miatt nem érdemes szétkapni,meg amúgy se tudod,mert usb csati közvetlenül NYÁK-ra van integrálva,nem sima SATA csatis csatis,így mobilrackbe se pakolható át aszt hiszem...
Esetleg majd következőnek vmi "A+ csatisat nézel...