Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilam
őstag
Sziasztok!
Kicsit megszívtam ma:
Gondoltam kipróbálom a timeshift-et (btrfs), hogyan működik. Ma reggel volt egy frissítés, gondoltam megnézem mi történik ha visszaállítok egy régebbi snapshot-ot.
Azóta nem indul el a rendszer.
Aztán rájöttem mi a baj: a /boot nekem egy külön ext4 partíció és ezen belül a /boot/efi szintén.
A firmware update ezt módosította, de a snapshot nem állította ezt vissza, mert ugye ez nem btrfs.
Mellékesen utána a rescue módból sem megy vissza már rendesen egyik snapshot sem, tehát most arra gondolok, hogy esetleg újratelepítem a komplett rendszert egy másik fájlrendszerkiosztással.
A kérdésem az lenne, hogy kezeli a rendszer a /boot btrfs? Esetleg a snapper-t használjak timeshift helyett?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Samsung Galaxy S22 Plus / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Hajlítható stílus, pörgős teljesítmény - 512GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest