-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelna91
senior tag
válasz
growler #8497 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Growler, beállítottam az fstrimet (lefutott manuálisan is). Látom az /usr/lib/systemd/system/fstrim.timer fájlban, hogy alapértelmezetten hetente fog lefutni a trim. Ez elég? Gondolom, hogy azért ez az alap, mert elég szokott lenni, de ez olyan ritkának tűnik nekem.
Illetve van egy újabb problémám, hátha tud valaki megoldást. Gnome-ot használok, de a Nautilus, hiába tetszik, nem elég az egyetlen paneljével, muszáj volt kétpanelesre váltanom. A Dolphinra esett a választásom, mert ezt régebben használtam már. Nem olyan szép, letisztult, de tetszik, hogy sokat tud. Viszont van vele két nagy problémám:
1. Nincs ikonja. Egy fehér iratszekrény jelenik meg a tálcán, ez nem a Dolphin ikonja. (A Nemot is felraktam, annak is ez az ikon jelenik meg.)
2. A fájlok jó részének sincs ikonja. Egyáltalán semmi, csak a fájlnnév jelenik meg "nagy ikon" nézetben is. A videók rendben vannak, mert feltettem az ffmpegthumbsot, de pl. Word dokumentumoknak, txt fájloknak semmi ikonja nincs. Mindenhez külön thumbnailert kell feltenni, vagy hogy megy ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Windows 11
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Rap, Hip-hop 90'
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- Óra topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest