- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Meshtastic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelna91
senior tag
válasz
growler
üzenetére
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

Growler, beállítottam az fstrimet (lefutott manuálisan is). Látom az /usr/lib/systemd/system/fstrim.timer fájlban, hogy alapértelmezetten hetente fog lefutni a trim. Ez elég? Gondolom, hogy azért ez az alap, mert elég szokott lenni, de ez olyan ritkának tűnik nekem.
Illetve van egy újabb problémám, hátha tud valaki megoldást. Gnome-ot használok, de a Nautilus, hiába tetszik, nem elég az egyetlen paneljével, muszáj volt kétpanelesre váltanom. A Dolphinra esett a választásom, mert ezt régebben használtam már. Nem olyan szép, letisztult, de tetszik, hogy sokat tud. Viszont van vele két nagy problémám:
1. Nincs ikonja. Egy fehér iratszekrény jelenik meg a tálcán, ez nem a Dolphin ikonja. (A Nemot is felraktam, annak is ez az ikon jelenik meg.)
2. A fájlok jó részének sincs ikonja. Egyáltalán semmi, csak a fájlnnév jelenik meg "nagy ikon" nézetben is. A videók rendben vannak, mert feltettem az ffmpegthumbsot, de pl. Word dokumentumoknak, txt fájloknak semmi ikonja nincs. Mindenhez külön thumbnailert kell feltenni, vagy hogy megy ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

BoB