Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelna91
senior tag
válasz
growler
üzenetére
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

Growler, beállítottam az fstrimet (lefutott manuálisan is). Látom az /usr/lib/systemd/system/fstrim.timer fájlban, hogy alapértelmezetten hetente fog lefutni a trim. Ez elég? Gondolom, hogy azért ez az alap, mert elég szokott lenni, de ez olyan ritkának tűnik nekem.
Illetve van egy újabb problémám, hátha tud valaki megoldást. Gnome-ot használok, de a Nautilus, hiába tetszik, nem elég az egyetlen paneljével, muszáj volt kétpanelesre váltanom. A Dolphinra esett a választásom, mert ezt régebben használtam már. Nem olyan szép, letisztult, de tetszik, hogy sokat tud. Viszont van vele két nagy problémám:
1. Nincs ikonja. Egy fehér iratszekrény jelenik meg a tálcán, ez nem a Dolphin ikonja. (A Nemot is felraktam, annak is ez az ikon jelenik meg.)
2. A fájlok jó részének sincs ikonja. Egyáltalán semmi, csak a fájlnnév jelenik meg "nagy ikon" nézetben is. A videók rendben vannak, mert feltettem az ffmpegthumbsot, de pl. Word dokumentumoknak, txt fájloknak semmi ikonja nincs. Mindenhez külön thumbnailert kell feltenni, vagy hogy megy ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenWRT topic
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- valakiyt: A win10 támogatása megszűnt! Mi lesz most?
- Sorozatok
- Star Wars rajongók
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB