Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
_Dumber_
üzenetére
Mintha valamikor olvastam volna ezzel kapcsolatban, talán egy frissítéssel jöttek ezek az UID-k, de nem emlékszem, miről is volt szó.
Archban nobody-ból user és group is van. Nem mintha ez lett volna a kérdés.
Szerintem a fejlesztők egyéni preferenciája lehet az oka az eltéréseknek, s ki tudja mióta használják így. Archnál azért vannak olyan váltások, amikor azt mondják, megszüntetünk valami régit, mert az már nem praktikus, helyette ezen és ezen az új módon fog működni a továbbiakban.
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 26
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- 2230-as méretű 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem a fejlesztők egyéni preferenciája lehet az oka az eltéréseknek, s ki tudja mióta használják így. Archnál azért vannak olyan váltások, amikor azt mondják, megszüntetünk valami régit, mert az már nem praktikus, helyette ezen és ezen az új módon fog működni a továbbiakban.
BoB