-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy399
senior tag
válasz
vargalex #8168 üzenetére
A journal-ok megvannak de nem tudom már pontosan mikor volt ez a fagyás, ha jól emlékszem, akkor a kernelbéli radeon driver okozta a bug-ot.
A wikiben minden létező kernelparamétert meg mindent megadtam, túrtram a netet, de semmi eredmény.
Amikor fagyás volt, visszaálltam a legutolsó jó kernelre és úgy ment tovább. Viszont volt vele szívás, mert a kernel-headers is kellett mert van pár program aminek külön forgatni kell modult (virtualbox pl) a dkms-el.
Nem tudom hogyan lehetne gyorsan megkeresni a sok-sok log közzül, mert már áttértem Debian vonalra, nincs szükségem további meglepetésekre a gördülő frissítések miatt.
Sokáig használtam Arch-ot (kb 5-6 év), de mostanság nagyon sok bug és inkompatibilitás jelent meg, ami korábban nem fordult elő, pedig nem egy nagyon új hardvert használok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Micro Four Thirds
- ASUS routerek
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Milyen notebookot vegyek?
- Új korszakot nyit a Samsung október 21-én
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Yettel topik
- Goddess of Victory:Nikke
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest