-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
válasz
Shyciii #8005 üzenetére
Nekem még nem volt olyan hogy frissítés után ne bootolt volna be, igaz nem is nvidiát használok aminek csak zárt drivere van, az egy kernelfrissüléskor lehet megfagy bootkor, szerencsére amd vga-m van. Olyan már párszor volt hogy a KDE-t úgy hazavágta egy update hogy nem indult, de akkor használtam másik desktopot. Tv tuneremhez dkms-es drivert használok, volt hogy kernelfrissüléskor nem fordult le, de attól még bebootolt a rendszer, csak a tuner nem működött, néhány hét múlva javították a driverét, nem létfontosságú mert tv-m is van.
-
Frawly
veterán
válasz
Shyciii #8005 üzenetére
Nekem még sose volt olyan, hogy egy Arch ne bootolt volna frissítés miatt. Soha!!! Volt, hogy frissítés tört el ugyan dolgokat, nagyon ritkán (kb 2 évente egyszer) 1-1 progi crachelt, meg produkált olyan bugot, amit workarounddal, csomag downgrade-del, stb. kellett megoldani (ilyenkor is megoldható pár perc alatt), de olyan sose fordult elő, hogy az egész rendszer enblock bootképtelen lett volna, meg rendszer nélkül maradtam volna akármikor is. Az is igaz, hogy nálam ez még Windowszal sem fordult elő, csak hogy 1-1 nem tetsző driver kékhalált okozott, de ilyenkor is elég volt egy csökkentett módú újraindítás, és a driver eltávolítása, vagy eszköz letiltása.
És itt azt kell érteni, hogy nem csak az Archot védem, meg istenítem, hanem igazából ez bármilyen disztróra igaz. Még talán BSD-kre is, ha a cég megtanulja magának megoldani, talál hozzá szakembert, akkor szinte bármilyen elterjedtebb modern OS-es ökoszisztémán el lehet lenni, annak bármelyik disztribúciójával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nyaralás előtti hardverszemle
- GTA V
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest