- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vboxban próbálgatom ezt a hivatalos installert, háát, azt kell mondjam nem örülök neki túlzottan, alapból titkosított partíciót csinál, de hogy milyen megoldással azt nem választhatom meg.... Az Arch filozófiájával, egyáltalán a KISS-el ellentétes bármilyen installer szerintem... Aki nem érti hogy működik a titkosítás az szívhat vele, én sem értettem még meg hogyan kell titkosított (pl LUKS) telepítést csinálni, és amíg nem értem a folyamatot, de egy installer megcsinálja és valami gond lesz a későbbiekben akkor szívhatok vele mert nem fogom tudni megoldani, pláne hogy nem is tudom az installer milyen megoldással csinálta.
Időt viszont spórolt az installer rengeteget, töredék idő alatt megvolt a telepítés, viszont nem tudom milyen boot megoldást használ a rendszer, hogy lett megvalósítva a LUKS titkosítás, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest