Hirdetés
- Mini-ITX
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Pánik a memóriapiacon
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
válasz
üzenetére
Koszi, habar azert kerdeztem meg itt, mert a Ti velemenyetek (is) erdekel!

Ja igen re2 package. Letolottem az altalatok ajanlott arch archive oldalrol az egyel korabbi x86_64 csomagot, de ARM alatt bar sikerult a telepites (pacman.conf-ba atirtam az architekturat) tovabbra is hibauzenetet dob hiaba vana helyen a szoban forgo libre2.so.8 fajl, wrong ELF class ... boffent vissza.
Az a baj, hogy nem talaltam a kerdeses re2 20201001 -es csomagbol armv7h -re semmit, csak az aktualis 20201101-et hozza mindenhol, na es persze az x86-ot.
Esetleg ha valaki ugyesebb/szerencsesebb nalam akkor dobhatna ra egy direct linket. (lehet en bambazok)
re2 1:20201001-1
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- EK Quantum Kinetic D-RGB D5 Pump Viztartály - pumpa kombó! 360MM
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB