Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
Meg Debian- és Ubuntu-vonal alatt azért sem gond, mert ott külső tárolóként hozzá lehet adni a Google-nek a Chrome-tárolóját, vagy kézzel, a Google oldaláról letöltve a .deb csomagot, dpkg -i segítségével telepíteni.
ne felejtsd el, hogy raspberryről van szó.
a Google nem compile-ol ARM-re asztali Chrome-ot, meg én Chromiumból se láttam kész friss deb-et, akinek van rá ingerenciája az fordíthat magának, de az huszonsok gigabyte meg egy Pi-n gondolom el is tart kb addig, amíg kijön a következő verzió
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
Üzleti előfizetők hirdetései
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.09.11-ig garanciális, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Annyit korrigálnék csak rajta, hogy én nem azt írtam, hogy a Wayland miatt gyorsabb a Chrome hanem azt, hogy a 87-be már hivatalosan is támogatva lesz ez a ficsör.

BoB