Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Ha rossz lenne, akkor a Sway induláskor piros figyelmeztetősávval felhívja rá a figyelmet, hogy melyik sorban van hiba
Ebben az esetben mindkét verziót elfogadta, ezért is kérdeztem rá inkább.
(tudom akkor kb mindegy de érted...) 
De nálad nem négy alszabály van 1 eszközre, hanem 1 főszabály 4 eszközre, a Logitech billentyűzetre, meg a *-ra, ami bármely eszközt jelent, az megint más, hogy ez a 4 beállított eszköz ugyanarra fog vonatkozni.
Direkt így állítottam be mivel csak egy billentyűzetet használok, viszont most látva az input-odat inkább visszaraktam a régi bejegyzést kiegészítve a keyboard azonosítóval.

Köszi a ThinkPad-es bejegyezést is. Karácsonyra szeretnék egy Wireless Lenovo ThinkPad TrackPoint Keyboard-ot
így egy része (kivéve talán az identifier) még hasznos is lehet.
De ha mér szóba jött a ThinkPad: nálad működik trackpoint-al a scroll-ozás?
MásSD kártya mentésre az alábbi dd parancsot használom: (tökéletesen működik)
dd bs=4M if=/path/path.img of=/dev/sdX conv=fsync status=progressAz lenne a kérdésem, hogy SSD-re is alkalmazhatom ebben a formában, vagy ott érdemes inkább kisebb sector méretet megadni, illetve egyéb paraméterekkel is ellátni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
(tudom akkor kb mindegy de érted...) 
így egy része (kivéve talán az identifier) még hasznos is lehet.
BoB