Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPad topik
- Milyen széket vegyek?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Ha rossz lenne, akkor a Sway induláskor piros figyelmeztetősávval felhívja rá a figyelmet, hogy melyik sorban van hiba
Ebben az esetben mindkét verziót elfogadta, ezért is kérdeztem rá inkább.
(tudom akkor kb mindegy de érted...) 
De nálad nem négy alszabály van 1 eszközre, hanem 1 főszabály 4 eszközre, a Logitech billentyűzetre, meg a *-ra, ami bármely eszközt jelent, az megint más, hogy ez a 4 beállított eszköz ugyanarra fog vonatkozni.
Direkt így állítottam be mivel csak egy billentyűzetet használok, viszont most látva az input-odat inkább visszaraktam a régi bejegyzést kiegészítve a keyboard azonosítóval.

Köszi a ThinkPad-es bejegyezést is. Karácsonyra szeretnék egy Wireless Lenovo ThinkPad TrackPoint Keyboard-ot
így egy része (kivéve talán az identifier) még hasznos is lehet.
De ha mér szóba jött a ThinkPad: nálad működik trackpoint-al a scroll-ozás?
MásSD kártya mentésre az alábbi dd parancsot használom: (tökéletesen működik)
dd bs=4M if=/path/path.img of=/dev/sdX conv=fsync status=progressAz lenne a kérdésem, hogy SSD-re is alkalmazhatom ebben a formában, vagy ott érdemes inkább kisebb sector méretet megadni, illetve egyéb paraméterekkel is ellátni?
Új hozzászólás Aktív témák
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(tudom akkor kb mindegy de érted...) 
így egy része (kivéve talán az identifier) még hasznos is lehet.
BoB