Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- Home server / házi szerver építése
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Azert ilyenek a fontok mert még nem lottem be oket
Nem csak azt, gyakorlatilag még semmit... feldobtam az alaprendszerre a Sway-t + par szukseges csomagot, illetve a Firefox-ot. (Brave sajnos nincs ARM-on) es most, hogy mar van bongeszom (es remelhetoleg nemi idom) valszeg gyorsabban haladhatok majd a konfiguralassal is.A minimalis eroforrasigeny mellett pont ez a masik ami tetszik a sway-ben, hogy ha még szépen lassan haladva is, de folyamatosan egyre jobb/szebb lesz a rendszer,.
Nagy valtas ez nekem, mivel pl eddig hozza voltam szokva a kemyelmes GTK-s pamac-hoz, most meg -Ss -Si -vel nezegetem a csomagokat,
de egyaltalan nem erzem kenyelmetlennek, sot! ugy erzem minel tobbet terminalozok annal tobbet tanulok. Gyakorlatilag mar a telepites elotti preparalas is igenyelt némi odafigyelest, mivel ARM-ra nincs kulon image, nekeg kell a tar-bol csomizni, mountolni, szoval el is rontottam az elejen. (Root helyett sudo-t hasznalatam masolasnal, holott a guide kulon felhivta erre a figyelmet)
Micro-t nem ismertem (korabban hasznaltam pico-t) de majd erre is ranezek. MC-vel kapcsolatban van egy erdekesseg. A gyorsbilles copy/paste nem mukodik a billentyuzeten, menubol viszont igen. Ez vagy bug, vagy csak nalam ilyen, de nagyon idegesito.
Este megnezem a micro-t.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- League of Legends
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Assetto Corsa Rally
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem csak azt, gyakorlatilag még semmit... feldobtam az alaprendszerre a Sway-t + par szukseges csomagot, illetve a Firefox-ot. (Brave sajnos nincs ARM-on) es most, hogy mar van bongeszom (es remelhetoleg nemi idom) valszeg gyorsabban haladhatok majd a konfiguralassal is.
de egyaltalan nem erzem kenyelmetlennek, sot! ugy erzem minel tobbet terminalozok annal tobbet tanulok. Gyakorlatilag mar a telepites elotti preparalas is igenyelt némi odafigyelest, mivel ARM-ra nincs kulon image, nekeg kell a tar-bol csomizni, mountolni, szoval el is rontottam az elejen. (Root helyett sudo-t hasznalatam masolasnal, holott a guide kulon felhivta erre a figyelmet)
BoB