Hirdetés
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- 3D nyomtatás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Azert ilyenek a fontok mert még nem lottem be oket
Nem csak azt, gyakorlatilag még semmit... feldobtam az alaprendszerre a Sway-t + par szukseges csomagot, illetve a Firefox-ot. (Brave sajnos nincs ARM-on) es most, hogy mar van bongeszom (es remelhetoleg nemi idom) valszeg gyorsabban haladhatok majd a konfiguralassal is.A minimalis eroforrasigeny mellett pont ez a masik ami tetszik a sway-ben, hogy ha még szépen lassan haladva is, de folyamatosan egyre jobb/szebb lesz a rendszer,.
Nagy valtas ez nekem, mivel pl eddig hozza voltam szokva a kemyelmes GTK-s pamac-hoz, most meg -Ss -Si -vel nezegetem a csomagokat,
de egyaltalan nem erzem kenyelmetlennek, sot! ugy erzem minel tobbet terminalozok annal tobbet tanulok. Gyakorlatilag mar a telepites elotti preparalas is igenyelt némi odafigyelest, mivel ARM-ra nincs kulon image, nekeg kell a tar-bol csomizni, mountolni, szoval el is rontottam az elejen. (Root helyett sudo-t hasznalatam masolasnal, holott a guide kulon felhivta erre a figyelmet)
Micro-t nem ismertem (korabban hasznaltam pico-t) de majd erre is ranezek. MC-vel kapcsolatban van egy erdekesseg. A gyorsbilles copy/paste nem mukodik a billentyuzeten, menubol viszont igen. Ez vagy bug, vagy csak nalam ilyen, de nagyon idegesito.
Este megnezem a micro-t.

Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem csak azt, gyakorlatilag még semmit... feldobtam az alaprendszerre a Sway-t + par szukseges csomagot, illetve a Firefox-ot. (Brave sajnos nincs ARM-on) es most, hogy mar van bongeszom (es remelhetoleg nemi idom) valszeg gyorsabban haladhatok majd a konfiguralassal is.
de egyaltalan nem erzem kenyelmetlennek, sot! ugy erzem minel tobbet terminalozok annal tobbet tanulok. Gyakorlatilag mar a telepites elotti preparalas is igenyelt némi odafigyelest, mivel ARM-ra nincs kulon image, nekeg kell a tar-bol csomizni, mountolni, szoval el is rontottam az elejen. (Root helyett sudo-t hasznalatam masolasnal, holott a guide kulon felhivta erre a figyelmet)
BoB