Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Azert ilyenek a fontok mert még nem lottem be oket
Nem csak azt, gyakorlatilag még semmit... feldobtam az alaprendszerre a Sway-t + par szukseges csomagot, illetve a Firefox-ot. (Brave sajnos nincs ARM-on) es most, hogy mar van bongeszom (es remelhetoleg nemi idom) valszeg gyorsabban haladhatok majd a konfiguralassal is.A minimalis eroforrasigeny mellett pont ez a masik ami tetszik a sway-ben, hogy ha még szépen lassan haladva is, de folyamatosan egyre jobb/szebb lesz a rendszer,.
Nagy valtas ez nekem, mivel pl eddig hozza voltam szokva a kemyelmes GTK-s pamac-hoz, most meg -Ss -Si -vel nezegetem a csomagokat,
de egyaltalan nem erzem kenyelmetlennek, sot! ugy erzem minel tobbet terminalozok annal tobbet tanulok. Gyakorlatilag mar a telepites elotti preparalas is igenyelt némi odafigyelest, mivel ARM-ra nincs kulon image, nekeg kell a tar-bol csomizni, mountolni, szoval el is rontottam az elejen. (Root helyett sudo-t hasznalatam masolasnal, holott a guide kulon felhivta erre a figyelmet)
Micro-t nem ismertem (korabban hasznaltam pico-t) de majd erre is ranezek. MC-vel kapcsolatban van egy erdekesseg. A gyorsbilles copy/paste nem mukodik a billentyuzeten, menubol viszont igen. Ez vagy bug, vagy csak nalam ilyen, de nagyon idegesito.
Este megnezem a micro-t.

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- SSD kibeszélő
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A megszokottól eltérő képaránnyal jön a JapanNext monitora
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- SteelSeries vezeték nélküli fejhallgató Arctis 9
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem csak azt, gyakorlatilag még semmit... feldobtam az alaprendszerre a Sway-t + par szukseges csomagot, illetve a Firefox-ot. (Brave sajnos nincs ARM-on) es most, hogy mar van bongeszom (es remelhetoleg nemi idom) valszeg gyorsabban haladhatok majd a konfiguralassal is.
de egyaltalan nem erzem kenyelmetlennek, sot! ugy erzem minel tobbet terminalozok annal tobbet tanulok. Gyakorlatilag mar a telepites elotti preparalas is igenyelt némi odafigyelest, mivel ARM-ra nincs kulon image, nekeg kell a tar-bol csomizni, mountolni, szoval el is rontottam az elejen. (Root helyett sudo-t hasznalatam masolasnal, holott a guide kulon felhivta erre a figyelmet)
BoB