-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Shyciii #7094 üzenetére
Azt elfelejtettem írni az előbb, hogy most a transmission-cli-t fogom kipróbálni. Már régóta látom linuxos videókon ajánlva, de még nem használtam. Sok évvel ezelőtt használtam a transmission-gtk-t, de az kifejezetten nem tetszett, mert fapados volt, akkor meg én nagyon benne voltam a nagy szabású seedben, bonyolult grafikus kliensekben. Most viszont nem ez a helyzet, adok neki esélyt.
A transmission-cli nem csak CLI-ként használható, hanem böngészős webklienssel is. Azt sem próbáltam még.
-
Frawly
veterán
válasz
Shyciii #7094 üzenetére
Nekem nem kéne GUI-s, de a qBittorrent eddig olyan jó volt, és annyira bevált, annyira a legfunkciógazdagabb linuxos kliens, hogy ezzel kivételt tettem. Egészen mostanáig. Ma viszont repült a gépről, mert még mindig nem javították ki a hibát, ennyi nap után sem, ami azt jelenti, hogy a belátható közeljövőben sem fogják. Tudtam egyébként, hogy nem szabad kivételt tenni, most meg is bántam. Töröltem, mert már másodszor fordult elő, hogy nem bírják időben lekövetni a libtorrent-rasterbar frissülését, ilyen banda szoftverét meg nem használom.
Nálam nem tett fel extrát a qBittorrent, mert a Qt-s dolgokat a Goldendict felrakta, igaz azt is dobni fogom majd, ha találok helyette jobbat.
rTorrentből nekem az hiányzik, hogy be lehessen állítani, hogy egyszerre csak x darab torrent töltődjön, a többi álljon sorba. Egyébként más vonatkozásban megfelelne, fapados, de használható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest