- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Asztrofotózás
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Kompakt vízhűtés
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Köszi, meg is csináltam a mark-okat. Azt hittem ' jel csak szimplán szintaktika, és nem kell lenyomni, viszont akkor így már értem hogy a-tól z-ig lehet bekonfigolni, meg számokkal. Stringekkel már nem lehet a manual szerint is. Így beállítottam minden fontos mappát magamnak, sőt akkor már az mtp-t is megnéztem a mobil miatt, úgyhogy gvfs-mtp ment is a lecsóba, és lett hozzá jmtpfs.
Miért lenne nekem kényelmetlen? Eleve a zömmel billkezelés se gond, hisz Openbox-nál is egész sokszor használtam (legalábbis egy XFCE-hez képest), a terminált elég sokszor használom. Amióta Bspwm-et használok, azóta meg kifejezetten billentyűzöm (kivéve a home office miatti windows-ra rdp-zést, bár azt kell hogy mondjam, hogy a programindításokat ott is a Keypirinha-val végzem, ami kvázi egy rofi klón, csak Winre).
Szal a vifm ez miatt nem lenne kényelmetlen. Ok, hogy bizonyos billeket testreszabtam (f2 az átnevezésre kiterjesztéssel, vagy a space a kijelölés és lefelé ugrás), de pl a törlésre már nem f8-at használok, mint mindenhol, hanem a dd-t és DD-t, mert az kényelmesebb, mint ahogy a csoportos kijelöllésre is tök kénylemes nekem a =.kiterjesztés. Sőt! Azt kifejezetten szeretem, hogy a jobbra és balra gombokkal lehet belépni a könyvtárba, vagy kilépni, vagy épp futtatni az adott filet attól függően, hogyy mi a kiterjesztése. Ez is sokkal jobb megoldás nekem, mint az enter-t nyomogatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztrofotózás
- Konteó topic
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest