-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arra gondoltam, hogy ha feltettem a base linux linux-firmware csomagokat, akkor minden szükséges dolog meg lesz a használathoz.
Ezért próbáltam dhcpcd nélkül, hogy már van benne "gyárilag" egy működő megoldás.
A /etc/systemd/network/20-wired.network fájlt azért hoztam létre, mert nélküle nem éleszti fel azt az interface-t. Perze lehet ezt is másként kellene alapból, de a wiki telepítőjét annyira megnyírbálták, hogy az alapján egy angolul 8sem) értő kezdő simán kihagyja a bootloader telepítését.Most vettem észre az elején a bekeretezett részt:
The installation image enables dhcpcd
Hát de baszki akkor ha nem is base-be, de a linux-ba illene betenni!
Holnap nekiugrok megint de talán okosabban
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Kuponkunyeráló
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Robogó, kismotor
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged