Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
vargalex #6062 üzenetére
Jó, de itt maximumra járatott prociról beszéltünk. Az 1 magra eső terhelés nem releváns, egy 12 szálas procinál azért ne számítson a 100% egy szálra eső terhelés, mikor az csak összességében a proci ~8%-a. Persze nem azt mondom, hogy nem magas nálam is, mert egy normálisan megírt OS-nél, drivernél max. 1-2% körül kellene, hogy legyen. De az ntfs-3g-nél megszoktam, hogy bloat, annál örülni kell, hogy támogatott az NTFS egyáltalán, hacsak lehet, tartós linuxozásnál kerülni kell az NTFS partíciók használatát.
De ext4-nél valóban én is sokallom azt az 5-25%-ot (egy magra 20-100%). Amit még nem írtam: nálam titkosítás sincs (vagyis van, de az hardveres, szoftveres szint felé transzparens). Szóval nem kellene ennyinek lennie, de azért attól messze van, hogy kimaxolja a procit, meg gondot okozzon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Fujifilm X
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Futás, futópályák
- Éjszakai műszak
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest