Hirdetés
- SSD kibeszélő
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
vargalex
üzenetére
Jó, de itt maximumra járatott prociról beszéltünk. Az 1 magra eső terhelés nem releváns, egy 12 szálas procinál azért ne számítson a 100% egy szálra eső terhelés, mikor az csak összességében a proci ~8%-a. Persze nem azt mondom, hogy nem magas nálam is, mert egy normálisan megírt OS-nél, drivernél max. 1-2% körül kellene, hogy legyen. De az ntfs-3g-nél megszoktam, hogy bloat, annál örülni kell, hogy támogatott az NTFS egyáltalán, hacsak lehet, tartós linuxozásnál kerülni kell az NTFS partíciók használatát.
De ext4-nél valóban én is sokallom azt az 5-25%-ot (egy magra 20-100%). Amit még nem írtam: nálam titkosítás sincs (vagyis van, de az hardveres, szoftveres szint felé transzparens). Szóval nem kellene ennyinek lennie, de azért attól messze van, hogy kimaxolja a procit, meg gondot okozzon.
Új hozzászólás Aktív témák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- Vicces videók
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- SSD kibeszélő
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- eBay-es kütyük kis pénzért
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB