-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
attilav2
üzenetére
Csak olyat találtam a flags alatt, hogy:
Override software rendering list - Enabled -en van (még anno én tettem át)
Accelerated 2D canvas - Enabled -en van. Ezt is én tettem anno.Nekem a gépben van egy integrált Intel HD Graphics 620 (ez van a hetedik generációs i3-akban), és van egy dedikált vga is: Nvidia Geforce MX130-as. De ez szinte biztos, hogy nem működik, mert a BumbleBee-t nem konfigoltam fel. Ha csak nem tudja már alapból a Linux, hogy maga kapcsolgassa az integrált és dedikált vga között, de kizártnak tartom, hogy ez a Linuxnak menne csípőből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával - 12.18
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
BoB