Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru
veterán
Hát notebookkal még nem volt dolgom így azt nem tudom, hogy mennyivel nehezebb beállítani de nekem eddig semmi nem volt olyan nagy dolog, ami kellet az megvolt wikin vagy egy kis google keresés.
Én Ubuntuval többet szenvedtem mint bármi mással és ahogy látom te se szereted, miért nem próbálsz meg valami mást felrakni pl.: Fedora, Chakra(csak az arch alap miatt)?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- The First Berserker: Khazan
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motoros topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Házimozi belépő szinten
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Robot fűnyírók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged