- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gamepad
- AIO-khoz optimalizált, háromkamrás toronyház a Corsair gondozásában
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
igen, maga a rendszer tetszik mint mondtam, a problemaim 90 %-a notebook-specifikus
pl. nem mukodik a kijelzo fenyeroallitasa a hotkeyekkel (ki kellett raknom egy kulon widgetet amivel tudom valtoztatni),
a touchpad katasztrofalis, hiaba csinaltam meg a synapticos hackelgeteseket amik a wikiben vannak
nincs ugye sleep,
a wifi kvazi hasznalhatatlan
es akkor meg meg sem probaltam olyan 'bonyolult' dolgokat mint hang/videolejatszas, neadjisten jatek...rpm-alapu disztrot nem akarok, szoval Fedora kilove
a Slackware-t imadom, de az is elegge "melos" pont mint az Arch, es most nincs idom szorakozni velea Chakra micsoda? hallottam mar rola, de igazabol nem tudom hovatenni... tudnal rola 1-2 mondatot mondani?
az Ubit sok dolog miatt nem szeretem (pedig anno teljesen jol indultak...), de az teny hogy out-of-the-box a leghasznalhatobb disztro jelenleg, mukodik minden telepites utan
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sorozatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Spórolós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Sweet.tv - internetes TV
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest