Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT témák
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
tudom hogy letezik sleep, csak nalam nem mukodik. mar minden power managementes meg notebookos csomagot felraktam, de hiaba, es fogalmam sincs mi hianyzik meg (azutan sem, hogy az idevago wiki oldalt elolvastam)
mondom, a rendszer amugy tetszik, okosan ki van talalva, de igy hogy szinte semmi nem mukodik, gaz
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Diablo IV
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- iPhone topik
- Crimson Desert
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB