- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Raspberry Pi
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen monitort vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elvagyok én az angol leírásokkal többnyire, egyhetes Linuxos koromban is megoldottam a Wheezy netinstall telepítést úgy, hogy nem ismerte fel a hálókártyámat, ott sem volt magyar leírás, ez az ArchmD is működik, még nem néztem bele a wikibe, annyit már láttam a sok bugyuta DebUbi vonalon, hogy napi használatra alkalmazzak egy disztrót. Magam miatt nem aggódok, csak az volt fura, hogy van, aki kezdőknek is ajánlotta az Archot.
Itt csak azért kérdezgettem, mert Frawly kolléga rábeszélt a kipróbálásra és pont itt lebzselt, de hiba volt, beismerem és elnézést kérek, hogy nektek evidens dolgokkal kapcsolatban kérdezgettem.
Maradok a kezdő topiknál, az az én szintem. Egyébként is csak egy Arch klónt telepítettem.Azt eddig is tudtam, hogy fura népek az Archosok, de hogy télen nyaralnak, arra nem gondoltam volna.....azért jó nyaralást.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP ProBook 430 G7 Pentium Gold 6405U laptop (kijelző hibás)
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- HP ProBook 440 G5 i3-7100 laptop
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Maradok a kezdő topiknál, az az én szintem. Egyébként is csak egy Arch klónt telepítettem.