Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most esett le, hogy GTK problémát írtok, bocsi, de említettem, hogy Chakrán használtam, amikor a fehérbetűs hiba volt, vagy az nem lényeges ilyenkor?
Arch linux nyugodtan javasolható abszolút kezdőknek is ha van kedvük és idejük tanulni.
Ez nem igaz, mert ha igazán kezdő, akkor értelmetlen egy Archot elkezdeni felrakni neki. Mégis hogyan, elmesélnéd? Elkezdi egy másik gépről olvasni-beírogatni a konzolos sorokat, amiből egy kukkot sem ért? Egy kezdő elmegy az archwikin?
A mostani kérdezőnk már 2012-ben Chakrát telepített, azért az nem az igazi kezdő kategória nekem.

DE ha ez a meglátásod, akár javasolhatod a kezdő topikban is azoknak, akik épp megunták a Wint.... (fogsz csuklani utána gyakorta)
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vírusirtó topic
- Robotporszívók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest