Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Analóg fényképezés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most esett le, hogy GTK problémát írtok, bocsi, de említettem, hogy Chakrán használtam, amikor a fehérbetűs hiba volt, vagy az nem lényeges ilyenkor?
Arch linux nyugodtan javasolható abszolút kezdőknek is ha van kedvük és idejük tanulni.
Ez nem igaz, mert ha igazán kezdő, akkor értelmetlen egy Archot elkezdeni felrakni neki. Mégis hogyan, elmesélnéd? Elkezdi egy másik gépről olvasni-beírogatni a konzolos sorokat, amiből egy kukkot sem ért? Egy kezdő elmegy az archwikin?
A mostani kérdezőnk már 2012-ben Chakrát telepített, azért az nem az igazi kezdő kategória nekem.

DE ha ez a meglátásod, akár javasolhatod a kezdő topikban is azoknak, akik épp megunták a Wint.... (fogsz csuklani utána gyakorta)
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- Samsung Galaxy S23 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest