- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz
spammer #3828 üzenetére
Értem a működést és az okokat. Különben nem kell személyes/rendzer elleni támadásként megélni, csak ez nekem visszatetsző. Ha nem futsz bele, akkor lásd: (#3825) PandaMonium. Már rég volt fent, elég csak 1x megadni az adott fejlesztő kulcsát, utána nem? Azt hiszem. Nincs köze, nincs köze, jó. Akkor úgy kérdezem, hogy egyéb disztróknál miért nem ez a módi és itt miért így van megoldva?
Mondjuk netinstallkor volt az, hogy alap dolgokat szerettem volna felrakni és hát nem mindegyik kulcs volt csípőből elérhető. Kutakodni kellett rendesen, meg még volt 2x-es, 3x-os gixer is vele, egy része megoldódott, másik nem, ezeket már törölte az agyam. Rá lehet húzni persze, hogy usererror, meg nem foglalkoztam vele eleget (de, még többet is), de milyen az már, hogy egyéni aláírásokért félórákat kell túrni a netet? Meg eleve.
Új hozzászólás Aktív témák
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Elektromos autók - motorok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Asus Rog Strix G16
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest