Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz
spammer
üzenetére
Értem a működést és az okokat. Különben nem kell személyes/rendzer elleni támadásként megélni, csak ez nekem visszatetsző. Ha nem futsz bele, akkor lásd: (#3825) PandaMonium. Már rég volt fent, elég csak 1x megadni az adott fejlesztő kulcsát, utána nem? Azt hiszem. Nincs köze, nincs köze, jó. Akkor úgy kérdezem, hogy egyéb disztróknál miért nem ez a módi és itt miért így van megoldva?
Mondjuk netinstallkor volt az, hogy alap dolgokat szerettem volna felrakni és hát nem mindegyik kulcs volt csípőből elérhető. Kutakodni kellett rendesen, meg még volt 2x-es, 3x-os gixer is vele, egy része megoldódott, másik nem, ezeket már törölte az agyam. Rá lehet húzni persze, hogy usererror, meg nem foglalkoztam vele eleget (de, még többet is), de milyen az már, hogy egyéni aláírásokért félórákat kell túrni a netet? Meg eleve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB