- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple MacBook
- Milyen processzort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Tavaszi hardvernyitány
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz
spammer
üzenetére
Értem a működést és az okokat. Különben nem kell személyes/rendzer elleni támadásként megélni, csak ez nekem visszatetsző. Ha nem futsz bele, akkor lásd: (#3825) PandaMonium. Már rég volt fent, elég csak 1x megadni az adott fejlesztő kulcsát, utána nem? Azt hiszem. Nincs köze, nincs köze, jó. Akkor úgy kérdezem, hogy egyéb disztróknál miért nem ez a módi és itt miért így van megoldva?
Mondjuk netinstallkor volt az, hogy alap dolgokat szerettem volna felrakni és hát nem mindegyik kulcs volt csípőből elérhető. Kutakodni kellett rendesen, meg még volt 2x-es, 3x-os gixer is vele, egy része megoldódott, másik nem, ezeket már törölte az agyam. Rá lehet húzni persze, hogy usererror, meg nem foglalkoztam vele eleget (de, még többet is), de milyen az már, hogy egyéni aláírásokért félórákat kell túrni a netet? Meg eleve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Katasztrofális PC-piacra figyelmeztet az IDC
- Razr különkiadással készül a foci vb-re a Motorola
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Jogász topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Tidal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 24ML600SP Monitor Full HD LED IPS / 1920x1080 / 1ms / FreeSync / 75Hz !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB