Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RAID
- Melyik tápegységet vegyem?
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Persze, ugyanezt akarom én is. Pontosabban azért mert van 2 WD vinyóm és alapból mindkettő "My Passport" névre hallgat.
Ehelyett én data1 és data2 néven akarom látni őket. Gpartedben nem találom hol lehet átírni
arra gondoltam pedig én is először hogy abban tuti meg lehet. Így Windowson csináltam, de ott meg a kis-nagybetű nincs megkülönböztetve így DATA1 és data2 -ként látni Linuxon őket.
Na ezt a DATA1- et akarom átírni data1-re Linux alatt.
Ránézek akkor még egyszer a gpartedre, hátha csak nem találtam elsőre.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új Lenovo 14 Slim 5 WUXGA OLED Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC 8-Core iGPU Win11 Garancia
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
arra gondoltam pedig én is először hogy abban tuti meg lehet. Így Windowson csináltam, de ott meg a kis-nagybetű nincs megkülönböztetve így DATA1 és data2 -ként látni Linuxon őket.
BoB