Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Videós, mozgóképes topik
- A SteamOS helyett Bazzite felé fordul a GPD
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Analóg fényképezés
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
korobi
aktív tag
mindjárt megnézem. én sem, csak még most tettem fel, és azért ez kicsit macerásabb mint egy manjaro volt sok számomra alapnak hitt dolog nem működik.
antergos cinnamon, meg ugye megint minden beállítva, csak hát szerettem az openboxot manjaro alatt...
jobban kézreált, nem volt felesleges sallang
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
jobban kézreált, nem volt felesleges sallang
BoB