- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Monitor hiba topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
_Dumber_ #2370 üzenetére
Felvettem a Beállítások/Online fiókok alatt a Facebook accountot. Ez működött is, az Empathy ezen keresztül csatlakozott a Facebook chat-hez. Tegnapig működött, ma már nem. Ez előfordult az Ubuntu-n is és korábban a Manjaro-n is, de akkoriban többször újratelepítettem, az természetesen mindig megoldotta a problémát. Töröltem a Facebook accountot az Online fiókokból, azt hittem, majd újra felveszem és jó lesz. Hát, nem lehet újra felvenni!
Tehát: amikor a Beállítások/Online fiókok-nál most megpróbálom felvenni a Facebookot, nem kapcsolódik a facebook.com-ra. Így még csak el sem jutok odáig, hogy user name/password-öt kérne.
Hiába tenném fel az Arch-ot, lehet, hogy fel tudnám venni a Facebook-ot, de pár hónap múlva ugyan itt tartanék. Nem tudom azt sem, hogy mi lehet a probléma és a neten sem találok épkézláb dolgot erről. Az Ubuntu alatt milliónyi bug report van erről, de az ugye itt nem út.
Most komolyan, pár havonta újra kell húznom a rendszert, hogy ez a szr működjön?Nem csak én szívok vele és ez szerintem kernel szintű probléma, amit évek óta nem oldanak meg csak foltozgatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Építő/felújító topik
- Lexus, Toyota topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Vicces képek
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest