Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
whbear
senior tag
válasz
Fritz Teufel #2247 üzenetére
Ez egy Advance Acoustic Bluetooth adapter, semmit nem lehet állítani rajta, közvetlenül az erősítőbe kell dugni, power neki és kész. Füles ment nekem is de csak KDE és Gnome3 alól. Igazából rájöttem, hogy a KDE nagyon jó és nem értem miért utáltam eddig ennyire. Ha nincs telitömve akkor gyors és 0-4 %processzor terhelés ami ugyanannyi mint az Openbox és töredéke a Gnome 3-nak. Alig megy a ventilátor és nagyon jó az akku időm is.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- EAFC 25
- Elektromos autók - motorok
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Egyéni arckép OFF
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Steam topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest