Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Toshiba notebook topic
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
ubyegon2
üzenetére
Csak kíváncsi vagyok az új dizájnra. Igazából nagyon nem tetszik és nem hiszek a szememnek, hogy mennyire gagyi lett. Nem nyúlok telepített rendszerre, a rendszerfagyásokat leszámítva tökéletesen működik.
más: Véletlenül egy iso állományra kattintottam és elkezdte megnyitni LibreOffice-szal. Nem kicsit akasztotta meg a rendszert. Linux alatt nem lehet kiütni az ilyen futó folyamatot? A Windows ezt brutális magabiztossággal kezeli, gyakorlatilag lehetetlen kiakasztani. Pillanatok alatt kiütöm az ilyen task-ot. Itt meg az egész gép lassított felvétellé válik. Nem ebben erősebb a Linux? Tapasztalataim szerint jóval gyengébb...
Egyébként mivel tudom szerkeszteni az iso fált? A TotalCommandernek volt szerkesztője és elvileg a Krusader is képes erre, de mocskosul eldugták, nem találom, illetve nem értem, hogy hogyan kellene beállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Xbox One S All Digital 1 TB egy kontrollerrel
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB