Hirdetés
- Blu-ray lejátszók
- Dell notebook topic
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
ubyegon2
üzenetére
Csak kíváncsi vagyok az új dizájnra. Igazából nagyon nem tetszik és nem hiszek a szememnek, hogy mennyire gagyi lett. Nem nyúlok telepített rendszerre, a rendszerfagyásokat leszámítva tökéletesen működik.
más: Véletlenül egy iso állományra kattintottam és elkezdte megnyitni LibreOffice-szal. Nem kicsit akasztotta meg a rendszert. Linux alatt nem lehet kiütni az ilyen futó folyamatot? A Windows ezt brutális magabiztossággal kezeli, gyakorlatilag lehetetlen kiakasztani. Pillanatok alatt kiütöm az ilyen task-ot. Itt meg az egész gép lassított felvétellé válik. Nem ebben erősebb a Linux? Tapasztalataim szerint jóval gyengébb...
Egyébként mivel tudom szerkeszteni az iso fált? A TotalCommandernek volt szerkesztője és elvileg a Krusader is képes erre, de mocskosul eldugták, nem találom, illetve nem értem, hogy hogyan kellene beállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Blu-ray lejátszók
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Arc Raiders
- BestBuy ruhás topik
- Dell notebook topic
- Fotók, videók mobillal
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Tőzsde és gazdaság
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB