Hirdetés
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
ubyegon2
üzenetére
Csak kíváncsi vagyok az új dizájnra. Igazából nagyon nem tetszik és nem hiszek a szememnek, hogy mennyire gagyi lett. Nem nyúlok telepített rendszerre, a rendszerfagyásokat leszámítva tökéletesen működik.
más: Véletlenül egy iso állományra kattintottam és elkezdte megnyitni LibreOffice-szal. Nem kicsit akasztotta meg a rendszert. Linux alatt nem lehet kiütni az ilyen futó folyamatot? A Windows ezt brutális magabiztossággal kezeli, gyakorlatilag lehetetlen kiakasztani. Pillanatok alatt kiütöm az ilyen task-ot. Itt meg az egész gép lassított felvétellé válik. Nem ebben erősebb a Linux? Tapasztalataim szerint jóval gyengébb...
Egyébként mivel tudom szerkeszteni az iso fált? A TotalCommandernek volt szerkesztője és elvileg a Krusader is képes erre, de mocskosul eldugták, nem találom, illetve nem értem, hogy hogyan kellene beállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- Milyen routert?
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Xbox Series X|S
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Spórolós topik
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Battlefield 6
- 600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Natural Titanium használt, karcmentes 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB