-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Fene tudja. Este mérgemben jól megkínoztam: nyitottam 4 FF ablakot, majd azokban nyitottam olyan tabokat, amik tele voltak képekkel, flash-sel. Aztán ezekre rányitottam egyszerre két beépített flash-es oldat és mint a kettőt 720p-re tettem. Aztán az egyiket kidobtam full screenre és bele seekeltem. Simán állta a sarat.
A Radeon Power Profile Managert 'high' profile-ra állítottam. Ha csak simán böngészek vagy szöveget szerkeztek, nem futtatok komoly alkalmazásokat, akkor a 'mid' beállításon olyan, mintha Windows lenne a gépen. Picit van hangja, de nem vészes. Ha 'low'-ra állítom, akkor nincs semmi hangja.A procik 50-50C-on vannak, miközben 6 oldalas dokumentumot szerkesztettem LibreOffice-szal és exportáltam PDF-re. Közben fut az FF egy nyitott tabbal valamint a Krusader és az Evolution valamit Dropbox daemon.
A memória 1GiB, a prcok 15-25% között ingadoznak.Így talán mégis kitart... csak el ne felejtsem manuálisan állítgatni (egyenlőre 'mid'-en üzemelem).
Siriusb: ez eszembe sem jutott. Vajon elég lenne csak az IGP?
Új hozzászólás Aktív témák
- Márciusi pillanatkép a hardverpiacról
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Asztalos klub
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Fizess az Instagram sztorik anonim megnézéséért!
- További aktív témák...
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB