Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Apollyon #1404 üzenetére
Igaz, a Sony Vaio VGN-FW21Z-t használom. Nagyon jó vas, nem is tudom egyenlőre lecserélni, mert nincs semmi ami hasonló lenne. A Windows Vista 5 évig futott nálam rendszerszintű fagyás nélkül. Ha valami program megakadt, azt pillanatok alatt ki lehetett lőni és ment minden tovább. Egyetlen egyszer nem csináltam defragmentálást és amikor eszembe jutott pár év után, nem is volt rá szükség. Pedig volt, hogy ment fel játék meg jött le és mégis.
Megpróbálkozom a Fedorával... hátha szerencsém lesz. Hallottam olyant, hogy valakinek az első pillanat óta a mai napig megy a 16-os verzió reinstall nélkül, hátha nekem is szerencsém lesz vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest