Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Apollyon
üzenetére
Igaz, a Sony Vaio VGN-FW21Z-t használom. Nagyon jó vas, nem is tudom egyenlőre lecserélni, mert nincs semmi ami hasonló lenne. A Windows Vista 5 évig futott nálam rendszerszintű fagyás nélkül. Ha valami program megakadt, azt pillanatok alatt ki lehetett lőni és ment minden tovább. Egyetlen egyszer nem csináltam defragmentálást és amikor eszembe jutott pár év után, nem is volt rá szükség. Pedig volt, hogy ment fel játék meg jött le és mégis.
Megpróbálkozom a Fedorával... hátha szerencsém lesz. Hallottam olyant, hogy valakinek az első pillanat óta a mai napig megy a 16-os verzió reinstall nélkül, hátha nekem is szerencsém lesz vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen NAS-t vegyek?
- Először lépte át a 400 dollárt az okostelefonok átlagára
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Sorozatok
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mini PC
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eladó MacBook Pro 13 (2020) i7 2.3GHz / 16GB / 512GB Asztroszürke
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB