Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAID
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Erősítő, hangfalak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Apollyon #1302 üzenetére
Feltűnt
Amióta feltelepítettem, csak ma reggel volt egy frissítés és az történetesen ez az eset volt. Komolyan mondom, hogy immáron két hete, nem volt frissítés. Kezdek kicsit izgulni emiatt... nem arról volt szó, hogy itt minden a legújabb? Bár már elkezdtem magam beásni az Arch mélységeibe és úgy látom, hogy a legfrissebb dolgokhoz a Testing repó kell. Azt meg annyira nem akarom. Jó ez így ahogy van. Ha nem akasztom ki a Firefoxot, akkor atombiztos ez a disztró. Csak a Skype indulásakor szaggat be egy kicsit, egyébként nem tudok más hibát megemlíteni, ha megveszek sem.
Továbbra is csak hálás vagyok a csábításért
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest