- Tavaszi zsongásban érkező hardverek
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- Azonnali fotós kérdések órája
- XMLTV EPG letöltő progi
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Apollyon
üzenetére
Feltűnt
Amióta feltelepítettem, csak ma reggel volt egy frissítés és az történetesen ez az eset volt. Komolyan mondom, hogy immáron két hete, nem volt frissítés. Kezdek kicsit izgulni emiatt... nem arról volt szó, hogy itt minden a legújabb? Bár már elkezdtem magam beásni az Arch mélységeibe és úgy látom, hogy a legfrissebb dolgokhoz a Testing repó kell. Azt meg annyira nem akarom. Jó ez így ahogy van. Ha nem akasztom ki a Firefoxot, akkor atombiztos ez a disztró. Csak a Skype indulásakor szaggat be egy kicsit, egyébként nem tudok más hibát megemlíteni, ha megveszek sem.Továbbra is csak hálás vagyok a csábításért

Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Milyen okostelefont vegyek?
- Előzetes élménybeszámolókon a Forza Horizon 6
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- Tavaszi zsongásban érkező hardverek
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- Yettel topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amióta feltelepítettem, csak ma reggel volt egy frissítés és az történetesen ez az eset volt. Komolyan mondom, hogy immáron két hete, nem volt frissítés. Kezdek kicsit izgulni emiatt... nem arról volt szó, hogy itt minden a legújabb? Bár már elkezdtem magam beásni az Arch mélységeibe és úgy látom, hogy a legfrissebb dolgokhoz a Testing repó kell. Azt meg annyira nem akarom. Jó ez így ahogy van. Ha nem akasztom ki a Firefoxot, akkor atombiztos ez a disztró. Csak a Skype indulásakor szaggat be egy kicsit, egyébként nem tudok más hibát megemlíteni, ha megveszek sem.
BoB