Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Autós kamerák
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Segítség itt baj van rtx 3060!!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Apollyon
üzenetére
Feltűnt
Amióta feltelepítettem, csak ma reggel volt egy frissítés és az történetesen ez az eset volt. Komolyan mondom, hogy immáron két hete, nem volt frissítés. Kezdek kicsit izgulni emiatt... nem arról volt szó, hogy itt minden a legújabb? Bár már elkezdtem magam beásni az Arch mélységeibe és úgy látom, hogy a legfrissebb dolgokhoz a Testing repó kell. Azt meg annyira nem akarom. Jó ez így ahogy van. Ha nem akasztom ki a Firefoxot, akkor atombiztos ez a disztró. Csak a Skype indulásakor szaggat be egy kicsit, egyébként nem tudok más hibát megemlíteni, ha megveszek sem.Továbbra is csak hálás vagyok a csábításért

Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- Horgász topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Autós kamerák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Újra elérhető az Android 17 Beta
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bioshock 2 Special Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladva!-Eladó PC dobozos játékok, Collector's is
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 15,6 FHD Gamer notebook-i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4510
- DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amióta feltelepítettem, csak ma reggel volt egy frissítés és az történetesen ez az eset volt. Komolyan mondom, hogy immáron két hete, nem volt frissítés. Kezdek kicsit izgulni emiatt... nem arról volt szó, hogy itt minden a legújabb? Bár már elkezdtem magam beásni az Arch mélységeibe és úgy látom, hogy a legfrissebb dolgokhoz a Testing repó kell. Azt meg annyira nem akarom. Jó ez így ahogy van. Ha nem akasztom ki a Firefoxot, akkor atombiztos ez a disztró. Csak a Skype indulásakor szaggat be egy kicsit, egyébként nem tudok más hibát megemlíteni, ha megveszek sem.
BoB