-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
I02S3F
addikt
Mindkét problémát megoldottam, igaz a particionálás nem sikerült! Az archinstall script elhasalt, kétszer is. Manuálisan tettem fel. Friss csomagokat akartam. Tök jó, hogy alapból működött a Flatpak! A legtöbb alkalmazást azzal telepítettem fel! Gond nélkül mennek! Felraktam a gnome-ot. És így minimális konfigurációra volt szükség. Így, hogy túl vagyok rajta, nem gondolom, hogy Arch Linux haladóknak szánt disztribúció! Az is igaz, hogy régóta próbálkozok vele.
Közben rájöttem, hogy disztró hoppolásom kényszeres, a szó pszichiátriai értelmében. Nem viccelek!
Dolgozom rajta, hogy kitaláljam mit csinálhatok kéz nélkül, mert beteg a kezem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen monitort vegyek?
- Hívószám-hamisítás
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest